ÎNREGISTRĂRI VIDEO HALUCINANTE CU GENERALUL SRI FLORIAN COLDEA/ Update: Verdictul unui medic: Suferă de ”Coreea Huntington”

posted in: 1+1TV | 0

Cel pe care-l vedeti in imagine tragand pe nas si miscandu-se necontrolat este Florian Coldea, seful operativ al SRI. Adica cel care are butoanele Romaniei, scrie pe facebook Chris Terhes, liderul Coaliției Românilor împotriva Corupției din America.

Cel care a transformat justitia in „camp tactic”. Cel care a bagat SRI in economie, in scoli, in societatea civila, in politica, in presa, in tot ce vreti. Vazandu-i miscarile, gesturile si mimica, voi va simtiti in siguranta cu acest om la butoanele Romaniei? Aceasta pozitie a avut-o la bilantul SRI de azi, cand vorbea Hellvig si era prezent si Iohannis. Va dati seama ce necontrolat este cand nu e in public, daca in fata camerelor abia se poate controla? Cum s-a ajuns ca un om care nu isi poate controla propriile miscari si gesturi sa controleze aproape toata Romania? Chiar vreti sa-i dati acestui individ si mai multa putere?, a mai scris Terheș.

O ALTĂ ÎNREGISTRARE VIDEO DIN IANUARIE 2015 CARE CONFIRMĂ:

UPDATE:
Potrivit unei postări pe contul de Facebook al reputatului medic ieșean Răzvan Constantinescu, medic primar medicină internă și gastroenterologie la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie Iași (pe care l-a și condus o perioadă) și șef de lucrări la UMF “Gr. T. Popa” Iaşi, șeful operativ al SRI suferă de o afecțiune extrem de gravă și de rară, numită sindromul ”Coreea Huntington”.

Sursa: Flux24.ro

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page